+32 16 20 41 98 info@spc.be

Over ons

SPC – Specialist in geo-informatie

Studiebureau Patrick Casier (SPC)  is een Leuvens bedrijf gespecialiseerd in geo-informatie. Het werd in 1989 opgericht door landmeter-expert Patrick Casier. SPC startte met klassiek landmeetwerk en met de opmaak van de grootschalige basiskaarten. In 1995 werden deze activiteiten uitgebreid met het ondergronds opmeten van rioolstelsels.  Deze metingen werden nadien nog aangevuld met debiet-, neerslag- en waterkwaliteitsmetingen.

Vandaag telt SPC 20 medewerkers en ligt de focus op drie domeinen:

Bij veel opdrachten is er een overlapping van de verschillende domeinen. SPC levert hierbij een grote meerwaarde door de integratie van deze domeinen binnen één bedrijf.

Professioneel advies

Bespreek je meetvraag met één van onze experten! Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte aanpak voor jouw project.

Moderne meettechnieken

We maken gebruik van moderne meettechnieken zoals GNSS, totaalstation, debiet- en neerslagmeters, IoT zenders,… voor een efficiënte uitvoering van elke opdracht.

w

Eén aanspreekpunt

Of je nu bovengrondse of ondergrondse metingen wilt laten uitvoeren. Bij SPC kan je terecht voor alle types topografische en landmeetkundige expertises.

Kom jij ons team versterken?

Interesse in een job bij SPC? Bekijk dan snel onze vacatures!

Stel je vraag aan onze experten!

Vul het contactformulier in, bel +32 16 20 41 98 of mail naar info@spc.be.